Legtrendibb ruhák

királyi öltözködés

Káprázatos: A fejedelmi pillanat, amikor a hercegnő szemet gyönyörködtető divatékszerrel büszkélkedhetett - mely most nem eredeti volt, hanem egy Zara kreáció - a Royal film premierjén Londonban, valamint újra láthattuk a Roland Mouret estélyijét, mely testreszabott alkotás és másodszorra viseli nyilvánosan. Katalin hercegnőről tudjuk, hogy mindig divatosan öltözködik, és nem veti meg, ha többször kell hordania egy divatos darabot.

Forrás: Daily Mail

A trendi ceruzaszoknya

A szoknyák közül egy típusra süthetjük rá, hogy mindenkinek jól áll, ez pedig nem más, mint a ceruzaszoknya. Az összes alkat könnyen kihangsúlyozható, a problémás részek pedig elrejthetőek segítségével. Bár a ceruzaszoknya készülhet csípőre szabott darabból is, ha nincs extrém túlsúlyod a hasadon, sokkal jobb, ha derékig érő fazont választasz. Ezt hordhatod úgy is, hogy nem látszik a szoknya felső része, hiszen hosszú felsővel ugyancsak kombinálhatod. 

Forrás: Bien

mit vegyek fel egy partira?

Az ünneplés időszaka közeledik ismét, jönnek a meghívások. De amikor a körülmények megváltoznak, és egy elegáns villásreggeliről egy felvágós szilveszteri buliba vagyunk hivatalosak, akkor az egy kaptafára készült ruhák kerülnek előtérbe, ami lehetetlen helyzetet teremt. Szerencsére rátaláltunk a megoldásra. Akár vágyódsz az egyberuhára vagy szükséged van egy elegáns blézerre, hogy úgy nézz ki, mint aki egy koktél partira indul, íme az alap öltözék.  

Forrás: Elle Magazin

Kötött divat

A finom fonalak puha ölelése garantáltan melegben tart, ezért jól teszed, ha körülnézel a kötöttáruk között. Remek fazonokra bukkanhatsz, melyek nem csak pihe-puhák, hanem jó melegek is. Bár a kötött ruha általában szélesít, a hosszában futó minták ellensúlyozzák ezt a hatást, és nyújtják az alakot. Válassz formatartó darabot, melyet akár egy térdig érő csizmával vagy egy divatos bakanccsal is feldobhatsz. Szűk farmerrel vagy leggingssel is hordhatod, de ha egy meleg harisnyába bújtatod a lábaidat, akkor még nadrágra sincs szükség hozzá.

Forrás: Női Portál

Szürke ötven árnyalata

50 árnyalatú stílus: Boltokba kerül az erotikus novellájáról ismert EL James által tervezett fehérnemű. A neves bestselleríró együtt dolgozott a svéd KappAhl divatházzal, hogy kidolgozzanak egy fehérnemű sorozatot a könyve alapján. Kapható szexi fekete szatén és elegáns szürke csipke is, a cég szerint a termékek teljesen a könyv karaktereire, Christian Greyre és Anastasiára készültek. A kínálatban melltartó, alsónadrág, hálóing, hálóköntös és az elmaradhatatlan perverz maszk található - "elérhető minden anyagban és árnyalatban, minden formában és méretben" KappAhl szerint.

Forrás: Mail Online

celeb fitness öltözet

Nem meglepő, Gisele Bündchen topmodellnek sikerül a legjobb formáját hozni az alkalmi edzőruhájában, közép szürke pólóban, fekete Spandex Capri nadrágban és egy pár futócipőben. A haját egy egyszerű fonatba fogta, és büszke lehet a smink nélküli arcára. Nem csoda, hogy két gyerek után is hibátlan az alakja és látszólag tökéletes a bőre. A heti háromszori jógán kívül még piláteszezik és szabályozott adag diétát alkalmaz.

Forrás: E Online

Férfi stílus

Akár irodában dolgozol, akinek meg kell felelnie az éles versenyben vagy egy kreatív típus vagy, aki szeret öltözködni, az öltöny az alapvető építőköve a jól öltözött férfinak. Ez egy időtlen, mindig alkalmazkodó, néha veszélyes, de soha szűnni nem akaró egyenruha. Megegyezhetünk, hogy ez az, ahol egy férfi öltözködése elkezdődik. Ha az alapokat megtanulod, a részleteket tökéletesíted, akkor ahogy Tom Wolfe megfogalmazta: "Mánia az elhanyagolható különbségekért" időszak kezdődik, és ez az, ahol a divat érdekes lesz.

Forrás: GQ

Bikini divat

A tökéletes bikinit megtalálni igen nehéz, ám pár egyszerű tipp és trükk segítségével megkönnyíthetjük nemcsak a keresgélést, de a választást is. Időben állj neki keresni. Tényleg próbáld fel! Figyeld meg, hogy ha felemeld a karodat, akkor is tartanak-e a kapcsok vagy nem oldódik ki a megkötött csomó. Ne falfehéren próbálj! Próba előtt vegyél elő egy régi kedvencet is, hisz rengeteg inspirációt meríthetsz ezekből a darabokból. A legjobb, ha egy szárnysegédet is magaddal viszel, akinek az őszinte véleményére is alapozhatsz.

Forrás: FemCafe

Esküvői ruhák

Minden esküvői ruhatervező másképp értelmezi a divatot, mindenki belecsempészi a saját stílusát, látásmódját a ruha részleteibe. Így tett Laure De Sagazan is, aki igen sajátos módon készítette el esküvői ruháit. Hagyományosnak egyáltalán nem mondható ruhákat álmodott meg. Ha szereted a francia, letisztul divatot, akkor kedvelni fogod az ő ruhakölteményeit is. Menyasszonyi ruhái a nőiesség, az elegancia mellett néhol bohémságot tükröznek, mindezt úgy, hogy új vonalat, felfogást teremt az esküvői ruhák világában.

Forrás: Esküvői Magazin Custom Search