Get Adobe Flash player

Legjobb sport

Tenisz

Sokan és sok helyütt elmondták, hogy Djokovic nagyon jót tesz a tenisznek, hogy összeteheti az ATP a két kezét, hogy ő a világelső. Ez tény, Djokovic tökéletes erre a szerepre. Képviseli a kemény munkát, a kitartást, de közben ő egy tipikus huszonéves srác is. Féktelen, bulizós, laza. Tökéletes showman, tökéletes gentleman. Sergo Tacchini nagyon jól öltözteti. Mit mondana neki McEnroe, aki a 70-es években viselte a márka ruháit? Talán, hogy ragaszkodj az All England CLub friss fehérjéhez, Novak! Te vagy az egyik legjobb teniszező, próbálj meg úgy is öltözni.

Forrás: GQ & Open Era

Legszebb magyar úszónő

Jakabos Zsuzsa az egyik legnépszerűbb úszó a világon, valamint a legszebb olimpikonnak választották egy amerikai újságban, és ezt nemcsak kitartásának köszönheti, hanem annak is, hogy ő az egyik legszexibb sportoló. Korábban egyébként az év úszójának választották, és 2008-ban különleges elismerésben részesült: kitüntették a Magyar Köztársaság Bronz Érdemkeresztjével. De legalább ugyanennyi elismerés érte külseje miatt is. Nemcsak itthon, de külföldön is az egyik legvonzóbb úszónak tartják. Zsuzsa most Hawaiiról posztolt magáról fotókat a Facebookon, amit 1-2 óra alatt több mint ezerötszázan kedveltek.

Forrás: Hír24

Amerikai foci

Tom Brady egy stílusikon, melyet onnét ismerünk meg, hogy bátran keveri az összetartozó elemeket. Figyeld meg az alapvető megjelenését, mely sportos európai cipőket, sötét farmert és egy cipzáras pulóvert mutat, megkoronázva egy klasszikus, mégis modern kék blézerrel, kék gombokkal. Időnként a pulóvert egy sportos kapucnis pulóverrel helyettesíti.
Az egész megjelenése egyesíti az európai stílust az amerikai sportossággal, amelyet kiegészít a kissé konzervatív, mégis bárhová elvehető blézerrel

Forrás: Game of Style & Askmen

Ugrókötél

Adriana Lima, a Victoria Secret Divatház híres modellje mindössze nyolc héttel a szülés után lépett fel a showban, köszönhetően Michael Olajide Jr trénerének, aki 6 éve készíti az intenzív edzésterveket.
A 32 éves modell azt mutatta meg, hogy tartja magát formában Mr Olajide-del: egy ugrókötéllel.
"Két kislány mellett nehéz időt találni, hogy lemenjek az edzőterembe" - mondta Ms Lima a Self magazinnak." Ugrókötélezés az, amit egyszerűen otthon tudok csinálni". Először a felsőtestet dolgoztatja meg egy box sorozattal, ezután jön a kardioprogram az ugrókötéllel.
"Minél gyorsabban ugrálsz, annál több erőt és energiát kapsz"- magyarázza Mr. Olajide.

Forrás: Daily Mail

Tánc

A tánc szép és szórakoztató, de van egy nem mindenki által ismert mellékhatása is: egészséges. Sokan nem is gondolnak bele, hogy a tánc nemcsak mulattat, hanem további fontos előnyöket is kínál. A tánc sokkal több, mint csak egy korai öregedési jelenségek megelőzésére alkalmas sportág. Kényeztessük magunkat zenével, és akkor is adjunk egy esélyt a táncnak, ha tulajdonképpen sosem voltunk jók benne. Ezen kívül még egy pozitív hatása van, mint minden sportnak, hogy fogyaszt. Tóth Gabi énekesnő korábban rengeteget küzdött azért, hogy megőrizze a karcsúságát, és most áldásnak érzi, hogy az Szombat esti láz miatt kötelező a napi több táncóra. „Az elmúlt másfél hónapban csak úgy olvadtak le rólam a kilók. Pontosan nyolc kilóval lettem kevesebb, mióta elkezdtük a gyakorlást, és nagyon jól érzem magam a bőrömben.”

Forrás: Impulser Magazin

Yoga

Ha Aniston ismert valamiről, az a legendás haja, valamint a teste is, ami úgy tűnik, hogy a korral egyre csinosabb lesz. Már régóta híve a jógának, gyakran tulajdonítja jó barátjának és oktatójának, Mandy Ingbertnek a kidolgozott és tónusos alakját. 2013-ban Ingber kiadott egy könyvet az edzéséről, "Yogalosophy: 28 nap az Alap Lélek-Test Átalakításért". Aniston azt mondta, hogy Ingber programja, amely egyesíti a hagyományos jógát a zsírégető kardióval és tonizáló gyakorlatokkal, segített neki, hogy meg tudjon felelni a szexi fehérnemű jeleneteknek (egy sztriptíz táncost játszott) a legutóbbi filmjében.

Forrás: Fit & Health

síelés

Madonna eléri a lejtőt Lurdes-szel és Mercy James-szel.
Madonna és az ő vonzó (ex)barátja Brahim Zaibat téli síelésre és snowbordozásra utaztak Gstaadba, Svájcba.
Rocco részt vett egy síoktatáson, amíg Lourdes Leon snowbordozott az üdülőhelyen. Madonnának nem ment olyan jól a síelés, mint lányának a snowbordozás, még tökéletesítenie kell a mozdulatait.

Forrás: Socialite life

vívás

Szilágyi Áron kardvívó az egyik legszimpatikusabb olimpikonunk és sportolónk, aki még egy éve sincs a nyilvánosság kereszttüzében, máris egy ország imádja. Áron egyáltalán nem bánja a személye iránti hatalmas érdeklődést, sőt – azt mondja, boldog, hogy népszerűsítheti a kardvívást és egyáltalán, az egész magyar sportot. A huszonkét éves egyetemista egyébként szerencsére nem aggodalmaskodó típus, egy kis stressz kifejezetten spannolja a páston. 

Forrás: Glamour

Labdarúgás

A hírességeket marketing értékük szerint rangsoroló piackutató cég, a Repucom szerint pillanatnyilag a portugál Cristiano Ronaldo a világ legpiacképesebb labdarúgója, utána pedig az argentin Lionel Messi következik a sorban.
A mérés alapját képező ismertségi listán Cristiano Ronaldónak 84 %-ot mértek (a megkérdezettek 84 %-a volt tudatában annak, ki ő), Lionel Messi 74 %-kal áll a 2. helyen.
Ami viszont a hírességnek az általa hirdetett termékek eladására gyakorolt pozitív hatását illeti, Messi a jobb, és a megkérdezettek életet is inkább vele cserélnének, mint a portugál riválisával.

Forrás: Nemzeti Sport Custom Search