Get Adobe Flash player

Legnagyobb fogyás

Kirstie Alley fogyása

Kristie Alley mesésen néz ki az alakjára szabott ruhában a Good Morning America műsorban. A platinaszőke színésznő (62) az új TV műsorát reklámozta, melynek neve Kirstie, amelyben egy öregedő Broadway sztárt játszik.
Két évvel ezelőtt Alley 50 kg fogyásról számolt be, és elmagyarázta milyen kemény munka volt a diéta és az edzés. A műtétet tagadta, és eloszlatta a pletykát, hogy étkezési problémái lennének. "Köszönök minden ÉDES megjegyzést...Nincs műtét, nincs francos lézer, nincs hányás, nincs éhezés ... nos ... de van bioélelmiszer, tánc. Vége" - tweetelte.

Forrás: Huffington Post

Jennifer Hudson fogyása

A Grammy- és Oscar-díjasának drámai fogyásása volt középpontban 2010-ben. 2009 augusztusában Hudsonnak le kellett adnia a súlyát a következő film fotózása előtt, amiben ő játszotta Nelson Mandela feleségét. A celeb trénerrel, Harley Pasterrel dolgozott rendszeresen, valamint visszavett a kalóriából a Weight Watchers program segítségével. 2010 áprilisában Hudson (32) lett a Weight Watchers arca. 16-os méretről lefogyasztották 6-os méretre. 

Forrás: Health

Renee Zellweger fogyása

Bridget Jonest, a klasszikusan kínos harmincast játszó színésznő, Renee Zellweger (44), majdnem 10 kg-ot gyarapodott, és 4-es méretről 14-es méretre váltott. Talán ennél is sokkolóbb volt a hír, hogy Bridget Jones karcsú lett. Sokat diétázott, hogy leadja, amit a film kedvéért felszedett, és el is érte az egészséges 4-es méretet. Az állandó súlyingadozás, mint Zellwegeré, megnehezítheti a fogyókúrázóknak, hogy elvesztett kilókat meg tudják tartani hosszú távon.

Forrás: Health

Matthew McConaughey fogyása

A színész, aki egy filmszerep kedvéért közel 30 kg-tól szabadult meg, hogy eljátszhassa egy HIV fertőzött férfi szerepét, lassan újra a régi formáját hozza. Elmondta, hogy beszélt Tom Hanks-szel, hogy adjon tanácsot, milyen módon foggyon, mivel neki már volt tapasztalata a Philadelphia filmből. De táplálkozási szakértővel is beszélt, mi a legbiztonságosabb módja a fogyásnak. Elmondta, hogy mikor elérte a minimumot a fogyásban (65 kg), akkor mindenki azt kérdezte, jól van-e és orvoshoz akarták küldeni.
Örülünk, hogy ismét vidám és egészséges vagy!

Forrás: E-Online

John Goodman fogyása

A színésznek, aki talán a Roseanne című sorozatból ismert leginkább, mint a kövér Dan Conner, 2007-ben már 167 kg-ra rúgott a súlya. Azóta Goodman (61) abbahagyta az ivást, diétával letett a cukorról és elhagyta az oly kényelmes díványát. Most hat napot edz egy héten és leadott több mint 45 kg-ot! 

Forrás: Health

Gerard Butler fogyása

Közel húsz kilót fogyott Gerard Butler. A színész azt mondja, hogy szándékosan dobott le pár kilót, azonban mások szerint kokainfüggősége miatt lett vékonyabb. Egy Beverly Hills-i partira volt hivatalos a színész, és sokan felhúzták a szemöldöküket, amikor meglátták. Butler ugyanis kétségtelenül túlzásba vitte a fogyást, túl vékony, éppen férfias, rettenthetetlen jellegét veszítette el a diétázással. Már ha diéta miatt fogyott egyáltalán.

Forrás: NLCafé

Lagzi Lajcsi fogyása

Galambos Lajos, mindenki Lagzi Lajcsija évtizedek óta szórakoztatja a közönséget, súlyfeleslegével együtt ismerte és szerette meg az ország.  Megszokott, igencsak gömbölyű pocakjának azonban már nyoma sincs, a 49 éves Lajcsi ugyanis nem kevesebb mint 52 kilótól szabadult meg. Fogyása nem hirtelen, hanem hosszú hónapok alatt ment végbe, és teljes életmódváltásnak köszönhető. Este hat-hét óra után már nem eszik, a kenyérről pedig teljesen lemondott. 

Forrás: Femina

Mohamed Fatima fogyása

Mohamed Fatimát a Fekete Vonat nevű együttesből ismerheted. Az énekesnő már jó néhány évig Angliában élt, ám 2012-ben visszatért Magyarországra. Sokakat meglepett teljesen megújult külsejével: nagyjából 70 kilóval kevesebbet nyom, és nem titkolja, hogy karcsúságát a gyomorgyűrűnek köszönheti.

Forrás: Femina

Tolvai Reni fogyása

Eddig tíz kilótól szabadult meg a szép énekesnő azért, hogy nemzetközi karriert tudjon befutni. Az énekesnő elismerte: az elején nehéz volt betartani, de most már szerencsére megszerette ezt az életformát. A fogyás csak úgy működik, ha mozog is és diétázik is, egymás nélkül nem megy. Heti négy alkalommal személyi edző segítségével végeztem kardiomozgást és kisebb súlyzókkal gyakorlatokat, mellette pedig egy szigorú diétát is összeállítottak nekem, amit eleinte nem volt könnyű betartani.

Forrás: Blikk Custom Search